Kaip skelbia britų žiniasklaida, „Manchester United“ jaunimo komandos treneris Warrenas Joyce‘as norėjo įtraukti vokietį į starto sudėtį dublerių rungtynėms, tačiau kelią šiai idėjai užkirto Jose Mourinho.

Portugalas pats paskambino W. Joyce‘ui ir uždraudė priimti tokį sprendimą. Anot J. Mourinho, vokiečiui galima tik treniruotis su U-23 ekipa, tačiau žaisti – ne. Portugalas liepė treneriui skirti vokiečiui pratybų užduotis ir užbaigė diskusiją.

Nuo tada, kai J. Mourinho tapo „Manchester United“ strategu, B. Schweinsteigeris komandoje nesužaidė nė vienų rungtynių. Vasarą vokietis atsisakė pereiti į kitą komandą, o treneris savo ruožtu pareiškė, kad nemato jo pagrindinėje sudėtyje.

B. Schweinsteigeris Mančesterio komandoje uždirba 170 tūkst. svarų per savaitę. Manoma, kad J. Mourinho tokiais metodais bando priversti vokietį patį pasiprašyti iškeitimo. Sklando gandai, jog ir pats B. Schweinsteigeris jau masto apie persikėlimą į JAV futbolo lygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)