Pastaruoju metu M. Gilbert dėmesio susilaukia dėl anksčiau šį mėnesį pasklidusios žinios apie jai pašalintus krūtų implantus, rašo „ABC News“. Interviu aktorė papasakojo, kaip apsisprendė sumažinti krūtų dydį iš DD į B. „Tik vidutinis B, o ne didelis B“, - patikslino ji.

M. Gilbert prisipažino su krūtų implantais gyvenusi 20 metų. Ją ilgą laiką vargino nepasitikėjimas savo išvaizda, kol ji pagaliau ryžosi kreiptis į plastikos chirurgus, nes, jos teigimu, bręsti ji pradėjo vėliau nei kitos. Paskutinius dvejus metus seriale „Namelis prerijose“ aktorė vaidino jau suaugusią savo herojės versiją. „Kai A dydžio kaušelių nepakako, atėjo laikas dėtis liemenėlę su pastorinimais, nes mano dydis turėjo būti B“, - pasakojo ji. Tuo metu aktorei buvo 16 m.

„Taigi galite įsivaizduoti, kokios mintys sukosi mano galvoje: na, štai, mano krūtinė nėra gera“, - ne pačiais maloniausiais prisiminimais dalinosi M. Gilbert. Lyg to dar būtų maža, ekranuose jos prieše, o gyvenime – drauge buvusi Alison Arngrim, vaidinusi Nellie Oleson, fiziškai vystėsi kur kas greičiau nei M. Gilbert. „Buvo didžiulis skirtumas, aš dėvėdavau bendrus maudomukus, o ji – visus tuos seksualius bikinius ir panašiai; man tai nė iš tolo nebuvo tinkama“, - pasakojo aktorė. „Ji metais už mane vyresnė ir jai jau reikėdavo liemenėlių“, - pridūrė M. Gilbert.

Aktorė paatviravo, kad pagimdžiusi pirmąjį sūnų ir nustojusi jį maitinti krūtimi iš tuometinio savo vyro girdėjusi neigiamų komentarų dėl savo krūtų. Po skyrybų ji nusprendė įsidėti krūtų implantus, kai tik ir vėl pradėjo vaikščioti į pasimatymus.

Plastinė krūtų operacija jai buvo atlikta sėkmingai, tačiau 2004 m. aktorę pasiekė informacija apie būtinybę kas 10-15 metų implantus pakeisti. Tuo metu ji savuosius jau turėjo 12 metų. Aktorė tikina, kad po krūtų implantų pašalinimo jos gyvenimas pagerėjo. „Jaučiuosi ne tik sveikiau ir geriau, bet dar ir nebeturiu tų neadekvačiai didelių krūtų, visiškai netikusių mano kūnui, man patogiau miegoti; turėjau problemų su kaklu, tačiau po atliktos implantų pašalinimo operacijos skausmai visiškai išnyko“, - gyvenimo be implantų privalumais džiaugėsi aktorė.

M. Gilbert patikino, kad trečiasis jos vyras aktorius Timothy Busfieldas tokiam jos sprendimui visiškai pritarė. „Mano vyras suteikė man paramą ir padėjo visame šiame procese, sakė, kad eičiau ir tai padaryčiau“, - džiaugėsi ji. Po operacijos, aktorės teigimu, jos sutuoktinis viskuo yra patenkintas, todėl ji teigia nemananti, kad jis dėl ko nors liūdi ar gailisi.

Vis tik implantų atsisakiusi aktorė nėra prieš juos nusistačiusi, tik rekomenduoja apsvarstyti visas rizikas, susijusias su tokiais kūno tobulinimais prieš atsiduriant ant operacinio stalo, nes ši procedūra – tai rimta operacija. „Medikų bendruomenei neišvengiamai tenka pripažinti, kad krūtų implantai negali organizme likti visam gyvenimui ir turi būti periodiškai keičiami; taigi priėmusios tokį sprendimą moterys ne tik ryžtasi operacijai, bet ir įsipareigoja kas 10-15 metų ją kartoti“, - įspėjo M. Gilbert.

Aktorė neabejoja, kad moterys dažnai apie tai nepagalvoja, kai ryžtasi pasididinti krūtis.

„Kai per radiją girdi reklamas apie specialų krūtų implantų pasiūlymą už 4 tūkst. JAV dolerių, neabejotinai nori tam ryžtis, - pripažino aktorė. – Vis tik svarbu suvokti, kad po 10 ar 15 metų laukia dar viena operacija, paskui – dar viena ir taip toliau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)