„E! News“ pavyko išsiaiškinti, kad visame pasaulyje garsi dainininkė, užklupus problemoms su dabar jau buvusiu sužadėtiniu Jamesu Packeriu, užmezgė artimą ryšį su vienu iš savo šokėjų. Šaltinis teigia: „Jamesas ne savame kailyje buvo kelis mėnesius. Iš esmės Mariah buvo tiesiog likimo valiai palikta moteris“.

Šaltinio teigimu, kaip tik tuo metu M. Carey pradėjo artimai bendrauti su vienu iš savo trupės šokėjų. „Las Vegase ji artimai susidraugavo su šokėju Brianu Tanaka“, – teigia jis.

Pasklidus žiniai, kad M. Carey ir J. Packeris atšaukia sužadėtuves, „E! News“ iš kito porai artimo šaltinio sužinojo, kad J. Packerio elgesys buvo pagrindinis veiksnys, kodėl atlikėja nebepanoro gelbėti žlungančių santykių.

„Šiuo metu Jameso psichinė būklė gana sudėtinga, jis gyvena savo gyvenimą. Tai, kad mylimo vyro niekada nebuvo šalia, labai skaudino Mariah. Ji buvo priversta jį palikti“, – tvirtina šaltinis.

J. Packerio atstovas spaudai į naujausius gandus sureagavo gana lakoniškai: „Tai paprasčiausiai netiesa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)