Rašau, nes negavau atsakymo į ankstesnius laiškus, nors tikriausiai ir šis iškeliaus į nežinomybę. Jei iš anksto nuspręsta, kad įpareigojantiems santykiams nėra ateities ir mano šiltas artumas nepadeda, jei kitoj pusėj – šalta širdis, tokiu atveju klausiu – ar mes norim vienas kitam būti daugiau nei draugai? O gal čia nėra ko klausti – atsakymas paprastas?

Kaip tu pasakytum, taip buvo lemta ir viskas. Tai kam toliau tempti laiką? Viskas tik blogėja. Kurti santykius be įsipareigojimų reiškia, kad lieka tik seksas ir aistra jam (šis laikas praėjo), nes tai renkasi tik nepatyrę tikros meilės ar iš principo nenorintys susieti su kuo nors savo gyvenimo.

Man tikroji meilė – kasdieninis darbas, pagarba, dėmesys vienas kitam, pamirštant savo interesus, gerbiant kito nepriklausomybę ir individualumą (neužmirštant intymumo). Daug ką turiu parašyti ar pasakyti, tačiau ar verta? Turiu tik vieną prašymą – tu išsiaiškink su savimi, kas vyksta tavo viduje ir pasakyk man ir sau, ką nori iš tiesų turėti ir pasiekti. Toliau veidmainiauti neverta, nes visa tai pavirs į melą ir neapykantą.

Linkiu, kad tavo gražios didelės akys kuo greičiau vėl spindėtų šviesa. Nepyk... (o jei supyksi, aš atsiprašysiu ir judam toliau, taip turėtų būti tarp draugų). Bet bus kaip bus – likimas mūsų rankose, nes mes – žmonės.

Dėkoju tau, kad sutikau tave savam kely ir jaučiau laimės jausmą, kuris buvo toks trapus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Po skyrybų dažnai taip daug lieka nepasakyta... Slapti prisipažinimai, kuriems nebeliko laiko, neišlietos nuoskaudos, kurioms nepakako drąsos ar paprasčiausias „myliu“. Sakoma, kad kartais lengviau parašyti, nei pasakyti, todėl kviečiame jus – pasidalykite laišku, kurį norėtumėte išsiųsti (bet nedrįstate) artimam žmogui...

Ką pasakytumėte, prisipažintumėte ar ko paprašytumėte? Ką norėtumėte priminti ir atskleisti? Šis laiškas – be vardų ar pavardžių. Jis – kaip simbolis, kad pasibaigus santykiams, nebūtinai pasibaigia meilė, kaip ir niekur nedingsta skausmas.

Kviečiame savo laišku paskatinti kitus nelaikyti jausmų savyje, nedelsti per ilgai ir išdrįsti pasakyti tai, ką jaučia.

Trijų laiškų autoriams padovanosime R. Zemkausko knygą „Bus geriau“ su autoriaus ir V. Landsbergio parašais !

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką čia arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Laiškas“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.