Šįvakar Monika, kuriai talkino styginis kvartetas, kvietė gerbėjus atverti sielas muzikai ir žvarbų rudens vakarą drauge paversti jaukiu.

Koncertą, įžengę į Kauno „Žalgirio“ amfiteatro sceną, pradėjo atlikėjos muzikantai – styginių kvartetas ir klavišininkas. Netrukus scenoje pasirodė ir pati Monika Linkytė.

Pirmoji daina anglų kalba Tashos Cobb „For Your Glory“ leido suprasti, kad klausytojų laukia itin lyriškas bei jautrus koncertas.

Po kelių dainų M. Linkytė sulaukė gėlių, kas ją maloniai nustebino.
Atlikėja daugiausiai atliko savo kūrybos dainas, kartais įterpdama kitas lyriškas kompozicijas, tokias kaip „Moon river“ iš filmo „Breakfast at Tiffany‘s“ arba Beyonces dainos „Crazy in love“ lyriškąją versiją.

Po kiekvienos dainas atlikėja sulaukdavo šiltų publikos aplodismentų, o skambant „Žodžių nereikia“ metu paraginti susirikusieji noriai pritarė dainavimu kartu.

Kiek ilgiau nei valandą trukusį koncertą Monika baigė daina „Po dangum“, kurios, kaip pati kalbėjo stovėdama scenoje, daugelis turėtų atpažinti bei taip pat dainuoti kartu.

Tai nėra pirmas Monikos koncertas su styginių kvartetu – drauge pirmąsyk koncertavo dar pavasario pradžioje. Tai – senos Monikos svajonės įgyvendinimas, o šįvakar ji pasikartojo dar kartą.

M. Linkytės koncerto akimirkos – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)