41 metų dainininkei, kuriai pernai teismas priteisė lankyti reabilitacijos nuo narkotikų programą, po daugybės nusižengimų, kuriuos ji įvykdė apsvaigusi nuo narkotikų, liepta rugpjūčio 19-ąją atvykti į teismą, kitaip ji bus suimta.

"Aš tikrai nesu patenkintas tokia įvykių eiga", - teigė Los Andželo Aukščiausiojo teismo teisėjas Randas Rubinas per trumpą teismo posėdį, kuriame C. Love dalyvauti nereikėjo.

Anot teismo dokumentų, prokurorai teigia, kad C. Love pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas, kadangi praėjusį mėnesį vartojo svaiginančias medžiagas. Prokurorė Gina Satriano korespondentams teigė, kad ji vartojo "kažkokios rūšies narkotikus".

Grupės "Nirvana" vokalisto Kurto Cobaino našlė C. Love liepos mėnesį iš vieno vakarėlio Holivude greitosios pagalbos automobiliu buvo nugabenta į ligoninę. Po įvykio pasirodė spėliojimų, ar C. Love buvo nugabenta į ligoninę dėl narkotikų, ar jai tiesiog pasidarė silpna ir ji apalpo.

Tuo metu C. Love advokatas Michaelas Rosensteinas teigė, kad dainininkė padarė didžiulę pažangą ir iki kovo mėnesio perėjo visus narkotikų patikrinimo testus.

Neseniai bulvariniuose laikraščiuose pasirodė C. Love nuotraukos, kuriose anksčiau benamę primenanti moteris atrodė sveika ir priaugusi svorio. Pati C. Love teigia priaugusi svorio dėl to, kad nebenaudoja narkotikų.

2004 metų gegužę C. Love buvo paleista lygtinai ir jai buvo paskirta lankyti narkotikų reabilitacijos programą. Tokių priemonių buvo imtasi po pašėlusio dainininkės gyvenimo periodo, kai ji buvo kaltinama nusižengimais Niujorke ir Los Andžele, skausmą malšinančių vaistų recepto klastojimu, kokaino vartojimu. C. Love taip pat buvo pareikšti kaltinimai už tai, kad naktiniame klube mikrofono stovu vožė vienam vyrui bei užpuolė moterį savo buvusio vaikino namuose.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją