„Su amžiumi ateina toks periodas, kada norisi kažką gero padaryti Lietuvai, bendruomenei, prisidėti prie mūsų valstybės. Valstybė esame visi mes, ją reikia statyti patiems, statyti turbūt nuo pilių, nuo dvarų, nuo dar kažko. Mes labai daug turime apleistų pastatų, kažkodėl pačiai mūsų valdžiai tai neįdomu. Kažkas turi tai daryti“, - šį trečiadienio vakarą LNK laidoje KK2 19.30 val. pasakos U. Kiguolis.

U. Kiguolis nusprendė investuoti pinigus į Lietuvos paveldą ir nusipirko Laimučiui Pinkevičiui priklausiusį Lentvario dvarą.

„Tai yra vienas į dešimtuką patenkančių mūsų Lietuvos grožybių. Matėsi, kaip jis griūna su laiku, kaip baigia išardyti po plytą vietiniai gyventojai. Pamatęs jį aukcione ir suskaičiavęs savo galimybes pamačiau, kad galbūt šį tą galiu padaryti“, - laidoje pasakos U. Kiguolis.

Kauno milijonierius pripažįsta, kad už rūmus sumokėjo beveik vieną milijoną eurų, bet pats sako, kad tai tik pradžia.

„O šiaip kaip skaičiavau, aš manau, kad tilpsiu į kokius 2 – 2,5 mln. eurų, bet dabar žiūrint, kokie ten yra plotai, manau, kad reikės kiek daugiau“, - sakė U. Kiguolis.

Verslininkas sako, kad įsigytame dvare pats gyventi neketina, galvoja apie prabangių apartamentų įrengimą.

„Ne vieną ir ne dvi vietas turiu, kur gyventi Lietuvoje. Viena iš tokių idėjų padaryti labai aukšto lygio apartamentus ar kažką iš dalies dvaro, kuriame kiekvienas norintis galėtų pasijausti dvarininku kelioms savaitėms“, - savo planus atskleis U. Kiguolis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)