Dažniausiai į oficialius susitikimus princą Williamą, Kate Middleton ar karalienę vežioja asmeniniai vairuotojai. Lydi būrys apsaugos darbuotojų.
Princas Williamas savo dukrelę iš ligoninės parsivežė pats

Tačiau karališkosios šeimos nariai mėgsta vairuoti ir patys. Jų garaže – pilna automobilių. Užsienio žiniasklaida rašo, kad princas Williamas ir Kate Middleton turi septynis automobilius. Kai kurių jų vertė – milijonai svarų.

Su „Range Roveriu“ princas ne kartą pats vyko į ligoninę pasiimti žmonos ir naujų šeimos narių – princesės Charlottės ir princo George'o. Tokio atsakingo momento jis nenorėjo patikėti samdytiems darbuotojams.
Princas Williamas vairuoja Range Roverį
Kaip, beje, ir nuvežti savo nuotaką prie altoriaus. Williamas pats vežė Kate į bažnyčią su „Aston Martin Db6 Volante“.
Princo garaže taip pat stovi ir sportinė „Audi R8“, tačiau su ja karališkosios šeimos nariai matomi retai.
Prieš gimstant sūnui, Williamas dievino savo „Jaguar XJ“. Šis automobilis vis dar jo mylimiausias, tačiau juo dažniausiai važinėja vienas.
Jaguar XJ
Vežioti gausią šeimą, ko gero, patogiau su kulkoms atspariu „Bentley Flying Spur“.
Bentley Flying Spur
Savo vaikus vežioti tenka ne tik princui Williamui, bet ir hercogienei K. Middleton. Prieš ištekėdama už princo Williamo, K. Middleton važinėjo su „Volkswagen Golf Mk IV“.
Tai išties kuklus automobilis, kuriuo hercogienei patiko važinėtis. Kaip ir nedidele „Audi A3“.
Audi A3

Automobilį mėgsta vairuoti ir pati monarchė. Nepaisant garbaus amžiaus, ji drąsiai sėda prie vairo ir vežioja kitus šeimos narius. Visai neseniai karalienė Elizabeth po savo karališkas valdas Škotijoje vežiojo Kate Middleton ir savo proanūkius. 90-metė karalienė pavėžėjo ir anūko uošvius – K. Middleton tėvus.

Panašu, kad karališkosios šeimos nariai mėgsta vairuoti ir atsipalaiduoja prie vairo. Monarchė yra bene didžiausia automobilių gerbėja. Karalienė Elizabeth turi didesnį nei 64 metų vairavimo stažą. Monarchė jaunystėje pati panoro išmokti vairuoti, nors to ir nebuvo reikalaujama.