„Muzika man yra gyvenimas. Ji yra visur“, – nusišypsojo Jonatanas, išgirdęs DELFI klausimą, kaip gi pavyksta atrasti laiko ir šiam hobiui.

5-16 metų vaikus bei jaunuolius robotikos paslapčių mokantis Jonatanas savo karjerą vis dar svajoja sieti su muzika: „Manau, rasiu laiko ir muzikai, ir mokymui. Abu dalykai man suteikia labai daug džiaugsmo“.

Savo gerbėjų gyvais pasirodymais J. Kazlauskas šiuo metu negali palepinti, tad dovanoja perdainuotą „Reamon“ dainą „Supergirl“.

„Ši daina man sukelia labai daug prisiminimų apie projektą“, – šyptelėjo Jonatanas, paprašytas paaiškinti savo pasirinkimą.

Tai ne pirmas kartas, kai Jonatanas perdainuoja „Reamon“ dainą. Dar dalyvaudamas projekte jis su ja sėkmingai pasirodė vienoje iš tiesiogiai transliuotų laidų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)