Maitinamės visiškai kitaip, lyginant su mūsų protėviais. Deja, maitinantis mūsų būdu labai greitai galima prikaupti svorio.

Jūsų dėmesiui – puikūs pratimai, kurie padės atsikratyti riebalų nuo klubų ir sumažinti jų apimtį.

1. Renkamės

Tik nedaugelis žmonių 10 min. lipa laiptais ir iš tiesų sudegina 102 kalorijas. Klubų raumenys dalyvauja lipant laiptais, klubai tampa stangresni, dailesni.

Visuomeniniame transporte įpraskite stovėti, ne sėdėti. Du nauji įpročiai sparčiai tirpins riebaliukus ir padailins klubus.

2. Koreguojame mitybą

Reikėtų vengti hidrogenizuotų augalinių aliejų, gazuotų gėrimų, kepto maisto, apdoroto maisto, nes jie didina nutukimo riziką, paspartina daugelio ligų riziką.

Valgykite sveikų užkandžių, pavyzdžiui, migdolai, obuoliai.

Gerkite daugiau vandens. Kasdien suvartojant po 25 g ląstelienos, 30 proc. sparčiau deginami riebalai.

3. Pratimai

Yra ir pratimų, kure ypač veiksmingai, per trumpą laikotarpį degina riebalus ant klubų.

1-as pratimas

Atsitūpkite, kojos plačiai pasuktos į šonus, rankas nuleiskite iš vidinės kojų pusės. Keliai neturi išeiti už kojų pirštų. Pritūpkite tiek žemai, kiek tik galite, o tada pašokite ir iškelkite rankas aukštyn. Grįžkite į pradinę padėtį. Kartokite pratimą tiek kartų, kiek galite.

2-as pratimas – vidinei klubų pusei

Atsigulkite ant šono, vieną ranką sulenkite per alkūnę ir prilaikykite galvą. Apatinė koja ištiesta, viršutinę koją sulenkite, pėda pastatykite priekyje. Apatinę koją kilstelėkite nuo grindų ir sukite ratus – 20 kuo didesnių ratų. Paskui padarykite ratus į kitą pusę. Pratimą pakartokite atsigulę ant kito šono.

3-ias pratimas – kartelė–žirklės

Šis pratimas ypač veiksmingas jis stiprina ne tik sėdmenų, bet ir krūtinės, rankų raumenis.

Atsistokite į kartelės pozą – į grindis remkitės tik delnais ir kojų pirštais, kūną stenkite išlaikyti kuo tiesesnį. Įtempkite klubus, kojas ištieskite kuo plačiau į šonus, tada suglauskite. Pabandykite pakartoti šį pratimą 15 kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)