Produktai:

1 didelis žiedinis kopūstas (išskirstyti į žiedynus),
1 didelis burokėlis (nulupti, supjaustyti),
4 česnako skiltelės (nulupti, perpjauti perpus),
3 stiklinės vandens,
1/2 stiklinės baltojo acto,
1/8 stiklinės druskos (arba mažiau, jei nemėgstate sūriai),
1/4 džiovintų smulkintų raudonų paprikų,
1/4 šaukštelio krapų sėklų (galima nedėti),
1/4 kvapiųjų pipirų (galima nedėti),
1/4 juodųjų pipirų grūdelių (galima nedėti).

Kaip raugti:

1.Sudėkite supjaustytas daržoves į stiklainį su dangčiu (ar į du stiklainius).

2. Užvirinkite vandenį, supilkite actą, suberkite prieskonius, druską, išmaišykite, kad ištirptų druska. Užpilkite šį vandenį ant daržovių.

3. Palaukite, kol visiškai atvės, tada sandariai uždarykite stiklainius ir dienai pastatykite į tamsią, vėsią vietą. O tada galima valgyti.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)