„Kelmas“

Jums reikės:

kiaulienos šonkaulių juosta, 40 centimetrų
Kiaulienos faršas, 1,5 kilogramo
Svogūnai, 1 vienetas
Česnakas, 1 skiltelė
Pipirai, 1 žiupsnelis
Druska, 1 žiupsnelis
Kiaušiniai, 2 vienetai
Žalumynai , 1 pundelis
Marinuoti grybai, 1 sauja

Kaip pasigaminti?

Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais. Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais. Šonkaulių tarpuose padaryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.

Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Į vidurį sudėti paruoštą faršą. Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.

Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų. Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)