Serialo namais vadinama ir vienus geriausių scenarijų kurianti FOX kanalų grupė praneša, jog į televizijos eterį 8-asis sezonas sugrįš 2017 metais. Pirmoji šio sezono serija bus jau 100-oji nuo serialo pradžios.

Serialo „Vaikštantys numirėliai“ scenarijų kuria jungtinė FOX ir AMC prodiuserių komanda. Tarptautinė serialo premjera įvyko 2010 metais, tai buvo pirmas kartas istorijoje, kuomet pirmoji serija buvo transliuojama daugelyje šalių tuo pačiu metu. 7-ojo sezono pradžios laukia daugiau nei 200 mln. žiūrovų 125 šalyse, FOX kanalu ji bus rodoma neilgai trukus po AMC pristatytos premjeros JAV.

„Ką tik sugrįžę į televizijos eterį mes be galo džiaugiamės galėdami pristatyti ir būsimo 8-ojo sezono premjeros datą. Esame įsitikinę, jog susiklosčius dabartinėms aplinkybėms ir neprilygstamų serialo gerbėjų dėka naujo sezono premjera bus geriausia iš visų iki šiol buvusių“, - sako Sharon Tal Yguado, FOX kanalų grupės vykdančioji turinio plėtros viceprezidentė.

Serialas „Vaikštantys numirėliai“ ir toliau triuškinančiai didina FOX kanalo reitingus. Praeitais metais pradėjus rodyti 6-ąjį sezoną FOX reitingai pakilo 17 proc. Prie reitingų pakilimo prisidėjo ir tai, jog pirmoji serija vienu metu buvo transliuojama 125 šalyse – taip FOX kanalų grupė sustiprino savo šūkį „The best. First“ ir dar kartą patvirtino, jog geriausius šou pristato pirmieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)