Žiūrovams buvo suteikta galimybė atiduoti savo balsą už labiausiai per visą sezoną patikusį dalyvį, o skaičiuojant galutinius rezultatus žiūrovų skambučiai buvo sumuojami kartu su komisijos skirtais taškais.

Norėdami papirkti kaip įmanoma daugiau žiūrovų, visi projekto dalyviai finalui ruošė išties neeilines užduotis.

Vis dėlto, daugiausiai palaikymo sulaukė atlikėja Liepa Norkevičienė. Galutinėje žiūrovų balsų lentelėje ji liko antroji, tačiau komisija nusprendė, kad nugalėti turėtų būtent ji.

Projekto pradžioje atlikėja buvo šešėlyje, tačiau netrukus šovė į žiūrovų bei komisijos balsavimo lentelių viršų – pralenkė net projekto lydere laikytą Ireną Starošaitę.

Liepai teko įveikti aukščio baimę, baimę susižeisti, ne kartą teko daryti tai, kas, iš pažiūros, atrodė neįmanoma. Bene didžiausio populiarumo sulaukė L. Mondeikaitės atliktas burleskos šokis.

„Labai džiaugiuosi, kad perlipau per save“, – sakė L. Norkevičienė.

Tačiau bene sunkiausia Liepai buvo dirbti su J. Smoriginu. Aštrialiežuvis choreografas ne kartą užgavo atlikėją, ši – puldavo į ašaras.

Galutinė žiūrovų ir komisijos balsų lentelė:

1. Liepa Norkevičienė
2. Irena Starošaitė
3. Donatas Čižauskas
4. Donata Gutauskienė-Laisva
5. Rolandas Mackevičius
6. Jurijus Smoriginas
7. Jonas Nainys
8. Erika Vitulskienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)