„Jaučiausi labai nejaukiai. Ruošdamasi šiam vaidmeniui beveik išprotėjau ir vis dar jaučiuosi taip iki šiol. O tada turėjau stotis prieš minią žmonių ir apsimesti, kad kažką jaučiu, nors nejaučiau nieko“, – interviu „The Guardian“ sakė 33-jų aktorė.

A. Hathaway jau ne kartą pasakojo apie akinančias dietas, kurių jai teko laikytis, kad tik prieš kameras galėtų atrodyti kaip išsekusi prostitutė Fantine. Be to, jai teko nusikirpti ilgus plaukus.

Taip pat aktorė teigė, jog jautėsi kalta dėl to, jog tą vakarą puošėsi 80 tūkstančių dolerių kainuojančią „Prada“ rožine suknele bei milijonų dolerių verta „Tiffany & Co“ bižuterija.

„Atrodo, viskas taip paprasta: laimi „Oskarą“, turėtum būti laimingas. Tačiau tikrai taip nesijaučiau. Jaučiausi blogai dėl to, kad stoviu scenoje su suknele, kuri kainuoja tiek, kiek kai kurie žmonės neuždirbs per visą gyvenimą. Laimėjau apdovanojimą už skausmo, kančios įkūnijimą...“, – atviravo A. Hathaway.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)