Milla Nataša Jovovič gimė 1975 metais Kijeve, rusų aktorės ir jugoslavo pediatro šeimoje, fotografuotis žurnalams pradėjo būdama 11-os metų. Žurnalo "Forbes" duomenimis, supermodelis M. Jovovič šiuo metu yra daugiausiai pasaulyje uždirbanti manekenė. 2004-aisiais jos metinės pajamos sudarė 10,5 milijono JAV dolerių.

Paviešėti gimtinėje nusprendė ir 30-metės Milos motina - aktorė Galina Loginova, 1980 metais emigravusi į JAV iš tuometinės Sovietų Sąjungos kartu su vyru ir dukterimi.

"Mes su mama tikrai rengiamės apsilankyti vaikų šventėje "Arteke". Aš daug girdėjau apie šią milžinišką stovyklą. tačiau niekada ten nesu buvusi. Dabar pasitaikė puiki proga", - sakė M. Jovovič.

Pasak aktorės, Ukrainos sostinėje Kijeve ji nebuvo nuo ankstyvos vaikystės, nes išvyko būdama penkerių metų. "Labai norėtųsi savo tėvynę pamatyti gražią, turtingą ir laimingą. Stebėjau Ukrainos revoliucijos įvykius ir turėjau vilties, kad būtent tokią ją pamatysiu", - prisipažino aktorė.

"Arteko" jubiliejus bus švenčiamas rugpjūčio 18 dieną. Laukiama, kad į stovyklą atvyks apie šimtą garsių žmonių iš įvairių šalių. Tarp jų turėtų būti ir prancūzų dainininkė Patricia Kaas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją