Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Pomidorų pasta 3 šaukštai
Kalendros 6 šakelės
Aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Ši pupelių sriuba yra stipraus skonio patiekalas sunkesnio, „ūkiško“ maisto mėgėjams. Joje netrūksta mėsos, prieskonių ir žinoma, raudonųjų pupelių. Mėgstantys vadinamąjį „komforto“ maistą privalo įtraukti šią pupelių sriubą į savo mėgiamųjų sąrašą.

Gaminimo eiga

1. Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite stambiais kubeliais.

2. Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais, mėsą ir dešreles – vidutinio dydžio gabaliukais.

3. Didelėje keptuvėje storu dugnu ant didelės ugnies apkepkite dešreles 1-2 minutes. Vėliau jas iš keptuvės išimkite.

4. Įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes apkepinkite svogūnus bei morkas.

5. Suberkite pomidorus ir supilkite pomidorų pastą, sumažinkite liepsną ir užvirinę patroškinkite 3 minutes.

6. Atskiroje keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite mėsą 3-5 minutes. Mėsą perdėkite prie daržovių.

7. Suberkite pupeles su padažu, supilkite sultinį. Viską išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

8. Sumažinę liepsną, sudėkite dešreles, įberkite druskos ir pipirų. Pakaitinkite 5 minutes.

9. Patiekite su šviežiais žalumynais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai