Jo kūnas papasakojo siaubingas istorijas: užpakalinėje kūnelio dalyje rentgenas parodė 3 kulkas, senus ir savaime sugijusius kojų lūžius, pažeistą trachėją. Jis nebuvo partrenktas automobilio, tikriausiai jį sukandžiojo šuo.

Blizgučio kailis parodo, kad jis buvo ne tik daužytas, apšaudytas, bet ir per 5 gyvenimo metus gatvėje Lentvaryje nesulaukė niekieno užuojautos. Taip jis turėjo šeimininkus, kurie labiau myli butelį nei bet ką kitą šiam gyvenime. Bet norisi paklausti, o ką visų aplinkinių akys matė, kai žiūrėdavo į šitaip atrodantį šunelį?

Nenoriu moralizuoti, bet nesulaukiu tos dienos, kai mūsų visuomenė nebeleis daužyti, mėtyti ir neprižiūrėti savo augintinių. Mielieji, jiems reikia kiekvieno mūsų balso ir stiprybės, nes kai Lietuvoje yra tokia situacija, neužtektų ir 100 prieglaudų, kad galėtume pastebėti kiekvieno kaimo ir miestelio nereikalingus, skriaudžiamus ir išmestus gyvūnus.

Blizgučio garbei labai noriu išgirsti jūsų gražias istorijas apie išgelbėtas gyvybes. Galbūt jos paskatins vis daugiau žmonių abejingai nepraeiti pro tuos,kuriems reikia pagalbos?