NYX Face Awards konkursas yra ta vieta, kuriame pasireiškia naujausios vizažistų merginos su karščiausiai ir įdomiausiais savo pateiktais makiažais. Šiame konkurse pas merginas fantazijos tikrai netrūksta ir tai tik pritraukia sėkmę bei pergalę. O šiemet šis konkursas pirmą kartą pagaliau pasiekė ir Baltijos šalis, kurį laimėjo šaunioji lietuvė.

Per šiuos dvejus metus Daiva pasiekė beveik 10 000 prenumeratorių, 725 000 tūkst. peržiūrų ir išleido 89 video filmukus, susijusius su grožiu ir savo asmeniniu laisvalaikiu. Todėl su nekantrumu norime pasidalinti jos gyvenimu bei džiaugsmingos pergalės pasakojimu apie konkurso įspūdžius.

- Gal gali trumpai papasakoti apie save? Prieš kiek laiko pradėjai kurti filmukus, ką juose nori pateikti savo žiūrovams? Kaip pasikeitė tavo gyvenimas po video kūrimų?

- Spalio 3 d. mano kanalui suėjo jau 2-eji metai. Pradėjau savo kanalą su labiau kasdieniškais filmukais, tiesiog filmuodavau savo įprastą dieną, rodydavau savo šeimą, kaip auga mano dukrytė ir pan. Tačiau ilgainiui supratau, kad tai nėra ta sritis, kuria noriu dalintis su žiūrovu ir beveik visiškai atsisakiau tokio tipo filmukų. Šiuo metu mano kanalas labiau orientuotas į grožio sritį.

Dalinuosi įvairiomis makiažo pamokėlėmis, produktų apžvalgomis. Nuo tada kai pradėjau kurti filmukus, nepasakyčiau, kad gyvenimas kažkaip pasikeitė. Gal tik tenka kitaip organizuotis laisvalaikį, nes turiu rasti gerą laisvą pusdienį filmavimui, todėl kartais tenka atsisakyti kokios išvykos į sodybą. Tačiau su vyru puikiai pasidalinam dukrytės priežiūra ir leidžiam vienas kitam užsiimti savo hobiais.

- Kaip kilo mintis dalyvauti „NYX Face Awards Baltic 2016“ konkurse?

- Šį konkursą seku jau trečius metus, tiesa, anksčiau jis vyko tik Amerikos mastu, tad kai sužinojau, jog šį kartą jis vyks ir Baltijos šalyse nedvejodama nutariau išbandyti savo jėgas ir sudalyvauti.

- Kaip jauteisi, kai sužinojai, kad patekai tarp 10 geriausiųjų? Ir galiausiai tapai nugalėtoja?

- Abiems darbams ruošiausi tikrai labai daug, todėl tikėjau, kad į 10-tuką man patekti pavyks. Manau, šiame konkurse man labai padėjo pasitikėjimas savimi ir savo darbu. Na o skelbiant laimėtoją dvejonių buvo, bet ir tikėjimo, jog gali pavykti – taip pat. Pamenu, kai paskelbė laimėtoją, buvau darbe ir negalėjau išreikšti savo jausmų ir emocijų taip, kaip norėčiau, tačiau be abejo, buvau be galo, be galo laiminga.

- Ar palaikė tavo žiūrovai? Vis dėl to jų yra beveik 10 000 prenumeratorių, todėl tokio kiekio žmonių nuomonės gali sunkiai sutapti?

- Kartais tenka susidurti su žiūrovais, kurie manęs nemėgsta, kuriems nepatinka mano video, tačiau NYX Face Awards Baltics konkurse mane turbūt palaikė visi, kas žiūri, tikrai jaučiau be galo stiprų ir gausų žiūrovų palaikymą. Po finalinių video buvo tiek nuostabių komentarų bei gausybė palaikančių žinučių, kad emocijos liejosi per kraštus ir tikrai verkiau iš džiaugsmo. Tas, žinoma, dar labiau sustiprino tikėjimą laimėti. Kaip bebūtų visada smagu sulaukti palaikymo ir dėmesio iš savo žiūrovų, tai tik dar labiau skatina tobulėti ir ieškoti originalių idėjų.

- Kaip kilo idėjos pateikti tokius konkurso įvaizdžius, juk finalinė tema nebuvo viena lengviausių?

- Kai ruošiausi pirmajam video, žinojau, kad noriu sukurti kažką futuristiško, pradinė idėja buvo paversti save robotu. Tačiau po daugybės bandymų robotas tapo ateiviu, tokiu, kokį sukūriau. Na, o iššūkis buvo tikrai netikėtas ir labai sunkus. Idėjų, kaip sukurti optinę iliuziją bandžiau ieškoti internete, tačiau galiausiai idėja pranykti paveiksle kilo pačiai. Iš pradžių buvau pasirinkusi paveikslą su tigru, bet po kelių bandymų nusprendžiau piešti zebrus, nes margame piešinyje „išnykti“ pasirodė lengviau. Nepaisant to, finalinį video filmavau 16 valandų.

- Laimėjai kelionę į Los Angelą ir 1500 eur. Kaip sekėsi kelionėje? Kokių įspūdžių patyrei ir kas labiausiai įsiminė?

- Labai gaila, kad kelionės metu neturėjau galimybės aplankyti gražių vietų, apžiūrėti Los Angelo miesto, nes visas dienas jau turėjome paruoštą programą, dalyvavome NYX Cosmetics naujienų pristatymuose, vakarėliuose ir kituose renginiuose. Tačiau be abejo, buvo nuostabu. Teko pamatyti daugybę YouTube žvaigždžių, tokių kaip PatrickStarrr, Glam&Gore, Kandee Johnson ir dar daugybę kitų. Taip pat susipažinau su kitų šalių NYX Face Awards nugalėtojais. Buvo be galo smagu leisti laiką su tiek daug talentingų ir nuostabių žmonių.

- Esi jau mamytė, tačiau randi laiko viskam, tiek šeimai, tiek pomėgiams. Visada tave matome spindinčią, su šypsena ir tokią jaunatvišką, kokia viso to paslaptis?

- Skirti laiko savo hobiui man padeda šeima, kuri visada mane palaiko, džiaugiasi mano pasiekimais bei padeda įgyvendinti idėjas. Tai ir padeda išlikti energingai, jaunatviškai ir besišypsančiai.

Sveikiname su kanalo gimtadieniu ir linkime sėkmės bei tobulėjimo ir toliau. Ačiū už pokalbį.

Pasižvalgyti ir pasižiūrėti Daivos youtube kanalą galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)