Tokiose motinose aš matau ne žmones, o monstrus. Beširdžius, jokių skrupulų neturinčius monstrus. Mane tiesiog siutina, o kartais ne sukelia isterišką juoką visokie nieko neverti pasiteisinimai. Alkoholizmas, nepriteklius, blogos gyvenimo sąlygos ar dar kiti dalykai. Nejau?

Jūs tai pasakykite savo močiutėms, kurios užaugino 10-12 vaikų, nors buvo karas ir tikrai nebuvo ko valgyti. Jūs tai pasakykite motinoms, kurios užaugino pulką vaikų dirbdamos nuo ryto iki vakaro. Jūs tai papasakokite tėvui, kuris vienas augina 10 vaikų. Jūs tai papasakokite motinai, kuri augina tris, reta genetine liga sergančius vaikus. Atrodo, kad visas pasaulis yra kaltas dėl jūsų problemų. Atrodo, kad tas mažas vaikelis dėl to kaltas. Ne, mielosios, jis nekaltas. Mano manymu, kaltos JŪS.

Būtent jūs. Nemokate gyventi, būnate su bet kuo, prageriate savo gyvenimą, elgiatės palaidai,o vaikai jums reikalingi, atrodo, tik pašalpoms. Jei nenorite ir negalite jų auginti, tai nuneškite į gyvybės langelius. Kažkada jie jums padėkos.

O dabar jūs esate ne motinos. Jūs esate žemiau. Tik moterys, kurios praradote žmogiškumą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!