„Esame priversti pasitraukti iš komforto zonos ir atlikti viską kardinaliai kitaip, nei esame pratę – „unplugged“ formatas turi griežtas ribas ir tradicijas“, – apie iššūkius, užklupusius pasiryžus įgyvendinti seną svajonę, pasakoja „G&G Sindikato“ narys Donciavas, pripažįstantis, kad tai – malonus darbas, nes nuolatinės naujo skambesio paieškos yra neatsiejama grupės gyvenimo dalis.

Būgnai, perkusija, pučiamieji, vibrafonas, fortepijonas, styginių kvartetas, choras – Lietuvos rusų dramos teatro scenoje tilps išties solidi muzikantų komanda. „Sukvietėme savo sričių profesionalus, tad atskiromis grupėmis repetuojame intensyviai, bet sklandžiai; labai laukiame ir pirmosios bendros repeticijos, kurios metu pasigirs bendras projekto skambesys“, – apie „G&G Sindikatas: Unplugged“ užkulisius pasakoja boso gitaros į rankas paimti nevengiantis grupės vadybininkas Justas Čekuolis, išduodantis, kad iš viso ruošiantis projektui prireiks daugiau nei 20-ies repeticijų, o prieš persikeliant į Lietuvos rusų dramos teatrą darbai vyks menų fabrike „Loftas“.

Itin daug dėmesio šiame analogų Lietuvoje neturinčiame projekte bus skiriama scenografijai. „Mums svarbu, kad scenoje jaustumėmės jaukiai ir savai – tai nėra masinis renginys, tad norime betarpiško kontakto su žiūrovais, daugelis kurių, neabejojame, bus senieji grupės gerbėjai“, - kalba J. Čekuolis. Anot jo, patyrusių scenos dailininkų būrys šiuo metu kuria „mažosios Vokiečių gatvės“ scenografijos projektą – teatro scenoje bus regima reperių pamėgtos Senamiesčio erdvės interpretacija.

Bilietai į koncertus, kuriems sparnus suteikia „Red Bull“, prekybos sistemoje „Tiketa“ šluojami itin sparčiai – į pirmąjį, lapkričio 8-osios vakarą, jie nebeparduodami, tiesa, keletą kvietimų didžiausi grupės gerbėjai gali laimėti dalyvaudami specialioje „Narvesen“ akcijoje. Daugiau apie ją – tinklapyje www.redbull.lt/sindikatas, kuriame taip pat talpinama speciali „G&G Sindikato“ narių interviu serija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją