Kaip rašo autoevolution.com, internete – daugybė vaizdo įrašų apie nesėkmingą automobilių statymą aikštelėse, ir vis tik šis įrašas pranoksta visus kitus.

Šią medžiagą atsiuntė vienas turistas. Aikštelėje prie parduotuvės vietos automobiliams aiškiai sužymėtos linijomis, bet, regis, vairuotojai jų nemato ar nenori matyti. Iš tiesų būtų sunku rasti automobilį šioje aikštelėje, kuris stovėtų lygiai palei linijas. Kažin, ar jie tyčia taip stato automobilius? Ar jiems nusispjauti? Ar jie bent kartą patikrino, ar lygiai pastatė mašiną?

Atsakymas į visus šiuos klausimas – ne. Į aikštelę atvažiuoja naujų žmonių, kurie stato automobilius įprasta maniera – t.y. kaip pakliuvo. Sakytum, jų gyvenimo moto: „Gyvenimas per trumpas, kad statytum automobilį lygiai tarp linijų.“

Taigi smagi žinia tiems, kam sunkiai sekasi tiesiai pastatyti automobilį – pasaulyje jums yra vieta. Ir tai ne pragaras, o šilta šalis su gražia pakrante.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)