„Eksperimentai visada įdomu. Nesu iš tų, kuriems ilgos valandos grimuotojo kėdėje ar prieš objektyvą teikia didelį džiaugsmą, bet geras rezultatas atperka viską,“ – DELFI sakė I. Vainskienė.

Savo humoro jausmo neslėpė ir Arūnas Valinskas: „Dabar tikrai supratau, kokį aukso gabalą turiu. Naktį net bandžiau prapjauti Ingos pirštą, kad pažiūrėčiau, ar ir viduje auksinė. Bet pabudo.“

Dainininkė neslepia, jog sudėtinga fotosesija truko 6 valandas.

„Tikriausiai niekas nedrįs ginčytis, kad Inga visada buvo ir yra viena gražiausių ir žaviausių Lietuvos moterų. Ji niekada neslėpė savo amžiaus. Galbūt todėl, kad atrodo jauna ir graži. Liepą jai sukako 50 metų ir ji, atrodo, dar labiau pražydo, išgyvena savo aukso amžių. Būtent todėl ir nusprendėme Ingos jubiliejaus turą įprasminti auksu. Galbūt tuo spindesiu ji įkvėps ir kitas moteris, kurios be laiko pradeda save sendinti ir sulaukusios Ingos amžiaus kalba tik apie anūkus, sodą ir mezginius“, – sakė idėjos autorė, viešųjų ryšių specialistė Indrė Viržintė.

Ji sako, jog komanda norėjo parodyti gerbėjams Ingą tokią, kokios dar niekas nematė, nustebinti.

Auksinis Ingos Valinskienės turas „Žvaigždė“ su Vytauto Lukočiaus orkestru, garsiausiomis visų laikų dainomis – gruodį didžiosiose Lietuvos arenose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)