„Jei tokia rinkėjų valia būtų, (...) iš tiesų mes jei turėsime pakankamą svorį, tai pretenduosime turėti ir ministrą pirmininką, jei ne - tai Seimo pirmininką, kitas pozicijas“, - „Info TV“ sekmadienį sakė S. Skvernelis.

Paklaustas, ar pats jaučiasi esąs pakankamai pasiruošęs imtis atsakomybės vadovauti Ministrų kabinetui, S. Skvernelis teigė turįs tam reikiamų savybių.

„Aš manau, kad turiu kompetencijos, pakankamai stiprus, svarbiausia, kad turiu ryžtą, turiu patirtį ir tikrai turiu norą daryti tam tikrus pokyčius. O jei matysime, kad man trūksta kažko, tai aš visą laiką už tai, kad žmogus visą gyvenimą turi mokytis“, - kalbėjo S. Skvernelis.

Pastarosios kadencijos Seime verslininko Ramūno Karbauskio vadovaujama Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga turėjo vieną atstovę Seime, per 2012 metų rinkimus daugiamandatėje apygardoje neperžengė 5 proc. mandato.

Tačiau šių metų priešrinkiminės visuomenės nuomonės apklausos šiai partijai prognozuoja sėkmę - apie 13 - 14 proc. rinkėjų balsų.

S. Skvernelis dabartinėje socialdemokratų lyderio premjero Algirdo Butkevičiaus vadovaujamoje Vyriausybėje užėmė vidaus reikalų ministro postą, tačiau šiemet iš jo buvo priverstas trauktis, kai paskelbė kandidatuosiantis Seimo rinkimuose su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)