113
Kitas

Avinas

Tad šią savaitę būkite pastabūs ir pamatykite jei ne paradines duris, tai nors prasiveriantį naujų galimybių langą.

Savaitę pradėkite atsakingai. Jau pirmosios dienos, Merkurijaus ir Jupiterio konjunkcijos įtakoje palankios susitikimams, pozicijų derinimui, konkretiems materialiems buities gerinimo, remonto ir statybų darbams.

Dėl retrogradinio Urano tranzito griaunamuoju Avino ženklu, galimi ir netikėtumai, neplanuoti pokyčiai, būtinas didesnis atsargumas buityje ir keliuose, išlieka gaisringumo pavojus, tad jūsų atidumas ir rūpestingumas labai pravers.

Ypač sėkmingas Marso tranzito karališkuoju laipsniu įtakoje gali būti savaitės vidurys, jei būsite aktyvūs, ir nieko nelaukdami ryžtingai imsitės įgyvendinti naujus projektus ir gimusias geras idėjas.

Trečiadienis ir ketvirtadienis palankūs deryboms ir susitarimams, finansiniams sprendimams. Kai kurie galėsite netikėtai atrasti ir naujų idėjų verslui. Šis laikas dėl ypač palankios Marso pozicijos, puikus vyrams parodyti savo meilę ir gebėjimą pasirūpinti mylima moterimi, nustebinti ją ir sužavėti. Tad moterys šiomis dienomis galės džiaugtis mylimo žmogaus meile. Tai puikus laikas harmoningų tarpusavio santykių kūrimui ir stiprinimui.

Penktadienį geriau tęskite pradėtus darbus, įvertinkite savo žingsnius ir neskubėkite, nes tai diena, kai galima greičiau suklysti, todėl jūsų atsargumas bus tikrai vietoje.

Savaitgalis puikus bendravimui, renginiams ir susitikimams, išvykoms ir kelionėms. Svarbu šiomis dienomis pamatyti daug gerų dalykų ir rasti kuo pradžiuginti save ir jūsų brangiausius žmones. Daug meilės ir šilumos jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas