Vyras laiške DELFI Piliečiui rašė, kad Vilniuje, Kapsų g., esančioje „Lidl“ parduotuvėje norėjo įsigyti kiaulienos mentės – jos kaina akcijos metu buvo 2,79 euro/kg. Ant pakuotės buvo nurodyta, kad išsirinkto produkto grynasis kiekis siekia 800 g, o jo kaina – 2,87 euro, tačiau pritaikius nuolaidą turėjo kainuoti apie 2,23 euro.

Vis dėlto, pirkimo kvite nurodyta, kad kiaulienos mentė yra sunkesnė nei nurodyta – sveria 1029 g, todėl, nors taikoma akcija ir kaina vis tiek yra 2,79 euro/kg, kainuos 2,87 euro.

„Akcija lieka tik ant popieriaus. Pats pardavėjas nieko nekomentuoja, jam vakar buvo pateikta pretenzija dėl šio atvejo“, – piktinosi DELFI skaitytojas Sergejus.

Kai kiaulienos mentę jis pasvėrė pats, svarstyklės rodė, kad mėsa sveria 849 g.

DELFI kreipėsi į „Lidl“, kurio Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas darbuotoja Valerija Lebedeva atsiprašė už nesusipratimą – pasak jos, situacija susiklostė dėl apskaitos sistemos klaidos.

„Nuoširdžiai apgailestaujame dėl šios situacijos, kurios priežastis – užvakar įvykusi prekių informacijos ir apskaitos sistemos klaida „Lidl“ parduotuvėje Kapsų g. 1, Vilniuje, kur pirkėjas ir bus įsigijęs šią prekę. Perpiet minėtoji klaida buvo ištaisyta. Atkreipiame pirkėjų dėmesį, kad „Lidl“ akcijų nuolaidos prekėms nurodomos pirkimo kvite. Tad, gavus šį prie kasos, patartina jį peržiūrėti ir pasitikslinti. Nuoširdžiai atsiprašome visų, kurie užvakar pirmoje dienos pusėje pirko kiaulienos mentės minėtojoje parduotuvėje. Kviečiame sugrįžti su pirkimo kvitu, jeigu pasigedote jame informacijos apie pritaikytą nuolaidą, kad galėtume kompensuoti patirtas išlaidas“, – nurodė V. Lebedeva.

Pasak jos, su pirkėju jau yra susisiekta dėl nuostolių kompensavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (478)