A. Murray „China Open“ pusfinalyje rungtyniavo 2014 metais, o šiame mače laimėjo 81 procentą savo pirmų padavimų ir nugalėjo nesunkiai.

K. Edmundas trečiadienį nugalėjo 18-ą pasaulio raketę ispaną Roberto Bautista-Agutą 6:4, 4:6, 6:4.

Pergales taip pat iškovojo Alexanderis Zverevas iš Vokietijos, ispanas Davidas Ferreras, bulgaras Grigoras Dimitrovas, prancūzai Adrianas Mannarino ir Richard'as Gasquet bei Pablo Carreno Busta.

Už patekimą į „China Open“ ketvirtfinalį tenisininkams atiteks 90 ATP reitingo taškų ir 77 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Moterų varžybose A. Kerber keliauja toliau, ispanė G. Muguruza patyrė nesėkmę

Moterų turnyre trečiadienį pergalę iškovojo pirma pasaulio raketė vokietė Angelique Kerber, tačiau iš pirmenybių pasitraukė ispanė Garbine Muguruza. Vokietė per pusantros valandos nugalėjo čekę Barborą Strycovą 6:3, 7:6 (7:4), o ispanė nusileido puikią sportinę formą demonstruojančiai čekei Petrai Kvitovai 1:6, 4:6.

2014 metų „China Open“ finalininkė P. Kvitova turnyro ketvirtfinalyje susitiks su devintą pasaulio rakete Madison Keys. Amerikietė įveikė dar vieną pirmo dešimtuko tenisininkę rusę Svetlaną Kuznecovą 7:6 (7:2), 6:2.

Bilietą į aštuntfinalį iškovojusi A. Kerber dėl kelialapio į ketvirtfinalį rungtyniaus su ukrainiete Elina Svitolina, kuri trečiadienį nugalėjo Sabinę Lisickį iš Vokietijos 6:4, 6:4.

Pergales ir vietas tarp 16-os stipriausių turnyro tenisininkių iškovojo čekė Karolina Pliškova, britė Johanna Konta, Darija Gavrilova iš Australijos ir prancūzė Caroline Garcia.

Į „China Open“ ketvirtfinalį patekusioms žaidėjoms atiteks 215 WTA reitingo taškų ir 130 tūkst. JAV dolerių piniginė premija, o aštuntfinalio dalyvės tenkinsis 120 reitingo taškų ir 62 tūkst. JAV dolerių čekiu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją