Šį rudenį vykstančioje akcijoje „Labas, kačiuk!“ dalyvaus beveik dvidešimt gyvūnų prieglaudų iš visos Lietuvos, kurios šiuo metu globoja dešimtis kačiukų iki vienerių metų.

Pirmoji projekto dalis – internetinis kačiukų katalogas www.letena.lt tinklalapyje, kuriame visi kačių mylėtojai galės susipažinti su šiuo metu namų ieškančiais gyvūnais. Puslapyje rasite specialų „Labas, kačiuk!“ kačiukų albumą su jų vardais, amžiumi bei dabartine gyvenama vieta ir kontaktais tos prieglaudos, kuri kačiuką globoja. Tačiau tai dar ne viskas – naujiems kačiuko tėvams bus padovanotos net dešimt 300 g pakuočių „Friskies Junior“ tam, kad naujasis jų bendras gyvenimas prasidėtų džiaugsmingai!

Antroji projekto dalis – „Labas, kačiuk!“ kačiukų namai. Šie įsikurs „Sos gyvūnų" prieglaudos paviljone, esančiame prie Vilniaus „Akropolio“. Namelyje bus atnaujinti du kambariai, skirti mažiausiems globotiniams, į kuriuos galės užeiti žmonės, norintys pasižiūrėti ar pažaisti su kačiukais, arba tie, kurie ieško naujo šeimos nario.

Jeigu neturite galimybės užsukti pas kačiukus patys – nenusiminkite. „Friskies“ gyvai transliuos gyvūnėlių gyvenimą internetu. Viską galėsite stebėti letena.lt tinklalapyje jau greitai.

Nepamirškite: kiekviena prieglauda turi savo taisykles. Kai kurios gali atlikti trumpą interviu su potencialiu naujuoju šeimininku: kur gyvens kačiukas, ar turėsite jam laiko, ar dažnai keliaujate ir t. t. Tad prieš įsipareigodami priimti naują šeimos narį tvirtai apsvarstykite, ar sugebėsite gyvūnėliui suteikti visą savo dėmesį, laiką ir meilę.