Auksine širdimi yra pažymimi visų stipriausioje šalies lygoje rungtyniaujančių futbolininkų, atstovavusių Lietuvos rinktinei 10 ir daugiau kartų, marškinėliai.

T. Labukas nacionalinėje rinktinėje sužaidė 18 rungtynių. Iš jų septynias dvikovas pradėjęs starto vienuolikėje, puolėjas pirmą kartą rinktinės spalvas gynė 2006 metų rugsėjį. Tąsyk Lietuvos rinktinė nusileido Škotijos futbolininkams.

Per savo karjerą rinktinėje futbolininkas aikštėje praleido 781 minutę, įvarčių nepelnė, surinko tris geltonas korteles ir sykį buvo pašalintas iš aikštės. Jis atstovavo ir šalies klubų rinktinei, kuri išmėgino jėgas prieš Kuveito komandą.

Alytuje gimęs T. Labukas profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo vietos „Dainavos“ komandoje, taip pat atstovavo Klaipėdos „Atlantui“ ir Vilniaus „Žalgiriui“.

Legionieriaus kelias jį nuvedė į Rusiją, Rumuniją, Azerbaidžaną, Lenkiją ir Norvegiją. 2014 metais jis grįžo į Lietuvą ir tapo vienu rezultatyviausių „Trakų“ žaidėjų, bet netrukus dar sykį išvyko į Lenkiją, o šį rudenį vėl papildė šalies vicečempionų gretas.

Šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone puolėjas „riterių“ gretose žaidė trejose rungtynėse, įvarčių pelnyti dar nespėjo, bet į savo sąskaitą įsirašė vieną rezultatyvų perdavimą.

Be T. Labuko auksine širdimi papuoštais marškinėliais „Trakų“ gretose rungtyniauja gynėjai Arūnas Klimavičius ir Deividas Česnauskis.

Auksines širdis taip pat galima pamatyti ant sūduviškių Tomo Radzinevičiaus ir Vaido Slavicko, vilniečių Sauliaus Mikoliūno, Lino Pilibaičio, Mariaus Žaliūko, Manto Kuklio, Egidijaus Vaitkūno, Vytauto Lukšos ir į Kroatiją išnuomoto Simono Stankevičiaus, jonaviškio Valdemaro Borovskio, uteniškio Pavelo Leuso ir kauniečių Andriaus Veličkos, Audriaus Kšanavičiaus ir Igno Deduros marškinėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)