Tiesa, pati D. Bilevičiūtė iš tokių kalbų tik pasijuokia. Kur gi nustelbsi artimą bičiulę per jos pačios šventę! O ir fotoobjektyvai į ją krypo, esą, tik dėl to, kad R. Šarkienė į savo puotą vėlavo visą valandą.

„Raisa į savo gimtadienį vėlavo visą valandą, tad mes pasižaidėm... O dėl tos bagažinės – tiesiog suvaidinau vieno man įspūdį padariusio Holivudinio filmo siužetą“, – pasakojo D. Bilevičiūtė ir patikino, kad jubiliatės jokiais būdais nebandytų užgožti. Mieliau pozuotų kartu su ja!
Aušrinė Gerikienė, Raisa Šarkienė, Daina Bilevičiūtė

Tiek R. Šarkienė, tiek D. Bilevičiūtė – dėmesį mėgstančios moterys. Tad nenuostabu, kad šventėje pasidalinti svečių dėmesį nebūna lengva. Tačiau brandaus amžiaus moterys dėl to nesisieloja.

D. Bilevičiūtė prisiminė, kad per jos 51-ąjį gimtadienį R. Šarkienė taip pat sulaukė didelio dėmesio. Praėjusių metų balandį įvykusi šventė vienu metu persikėlė į Vytauto Didžiojo karo muziejaus karo technikos Vilniaus skyrių – ten moterys pozavo prie tankų ir net ant vamzdžio užsikabarojo!
Raisa Šarkienė

„Ir ant tanko vamzdžio buvo pakelta, ir šonkaulis jai lūžo. Dėmesio tikrai gavo, ir net labai daug“, – juokėsi D. Bilevičiūtė ir pridūrė, kad nė kiek nepyko, jog svečių žvilgsniai krypo ne į ją.

D. Bilevičiūtė patikino, kad tarp jos ir R. Šarkienės – labai artimas ryšys: „Ji iš tų, kurios dėl manęs perkastų gerklę“.

Čia pat nusprendė ir pasidalinti viena istorija, kuri įvyko Raisai vaikštinėjant kartu su kita bičiule.

„Pro jas praėjusių žmonių grupelė suskėlė tokią frazę: „oi oi, dar viena čia tokia!“. Ir paminėjo mano pavardę. Raisa paprašė draugės palaikyti šunį, priėjo prie grupelės ir rėžė: „Jūs čia net Bilevičiūtės nago neverti. Ir jei aš dabar spjausiu, tai jūs čia visi padvėsit!“, – kvatojo D. Bilevičiūtė.

Kviečiame prisiminti R. Šarkienės 60-ojo jubiliejaus puotos akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)