Jaunimo iki 15 metų čempionu tapo G. Griciaus bendraklubis Aidas Stončius.

Atvirame divizione net penki Lietuvos sportininkai pateko į pirmą dešimtuką. Tačiau ant prizininkų pakylos šalia G. Griciaus kopė mūsų kaimynai. Antrą vietą užėmė Siimas Isupas iš Estijos, o trečią – „braliukas“ Gunaras Grundmanis (Latvija).

Jaunimo divizione jaunieji Lietuvos žaidėjai užėmė visą aukščiausiąjį penketuką. Be čempiono A. Stončiaus, prizininkais tapo vilnietis Vėjas Ūselis ir Ieva Navickaitė iš Zarasų rajono, seniausiojo Lietuvoje Nedožinkos diskgolfo parko „šeimininkė“.

Meistrų (40+ amžiaus) divizione antrą vietą užėmė 2015 metų turo čempionas Darius Gricius, trečią - Tadas Ūselis (abu VDGK ir „DiscCity“).

Čempionu šiame divizione tapo Raimo Kimmelis (Estija), tik paskutiniame etape aplenkęs beveik visą sezoną pirmavusį Darių Gricių.

Geriausiai iš lietuvių merginų pasirodė Mireta Jurgelevičiūtė (Kauno diskgolfo klubas ir „DiscCity“), moterų divizione užėmusi septintą vietą.

Čempione tapo Anna Riekstina (Latvija), antrą vietą užėmė jos tautietė Elena Vecmane, o trečią - Liis Paid iš Estijos.

„Prodiscus Baltic Sea Tour“ varžybos šiemet vyko šešiais etapais, po du Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Ture dalyvavo 229 žaidėjai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Rusijos ir JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)