Nuotraukos – tokios gaivios, dinamiškos, grafiškai patrauklios – papuošė daugelį monochrominių knygos puslapių. Bet joms dar didesnę vertę suteikė plačios šypsenos bei laimingos išraiškos moterų, kurios nuotraukose dalinasi savo emocijomis. Joms nerūpi jų kūnai, jos nesuvokia savo grožio. Nuotraukose nėra jokio pozavimo, nesiekiama tobulumo, neteisiama. Laimė tiesiog spinduliuoja žvelgiant į šiuos puslapius, nespalvotus kadrus.

Šia naujausia kolekcija „Sportmax“ mados namai tikisi į gyvenimą grąžinti žaismingumą ir optimizmą, rašoma pranešime spaudai.

Veidas skaistus, plaukai sušukuoti atgal bei paslėpti po kepure. Didelės auksinės žuvys puošia vieną ausį, o kitą – didelis barokinis jūros perlas.

Šioje kolekcijoje rodoma daug nuogos odos. Iš po pakeltų marškinių matosi ilgos jaunatviškos kojos. Gaivių spalvų lengvi audiniai paryškina įdegusią odą, o įmantriai sukirpta nugaros dalis pakeliama sutraukiant ir paryškina kūno linkius.

Spalvų paletę sudaro gaivūs balti tonai, kreminiai atspalviai ir kontrastingos tamsiai mėlyna, intensyvi juoda ir indigo mėlyna spalvos. Džiaugsminga rožinė ir prabangi lako raudona sukuria finalinius akcentus.

Audiniai lengvi ir plevenantys ore. Medvilnė lengvai išplauta rankomis ir nelyginta, šilkas netolygus, linas glamžytas, kai kuriuos audinius papildo metalo siūlo akcentas, sukuriamas dėvėtos medžiagos efektas. Pabrėžiant audinių minkštumą jie sutraukiami. Kai kurioms medžiagoms pridedama elastingumo, jos raukiamos, pridedamos sutraukimo juostos, pabrėžiančios liemenį, pakeliančios audinį, suformuojančios sijono siluetą.

Sutraukimo motyvas ryškus visoje kolekcijoje, taip pat – smulkios detalės, puošiančios liemens sritį, adytas kišenes, smailianosius įspiriamus satino batelius. Sutraukimas leidžia drabužį pailginti ar patrumpinti, susiaurinti ar atleisti – taip dėvinčioji gali pati pasirinkti siluetą, sukurti unikalią proporciją.

Subtilus grafinis sprendimas – dryželių raštas, matomas tarsi per vandenį ir derinamas su blokinėmis japoniškomis žuvimis ar gėlėmis chrizantemomis, atskleidžiančiomis rytietišką ramybę ir grožį.

Naujoji „Sportmax“ rankinė SM207 prie kolekcijos nuotaikos prisitaiko nepriekaištingai. Jos įkvėpimo šaltinis – kuklus plastikinis skalbimo krepšelis, todėl rankinė turi dideles ovalo formos išpjovas, suformuotas lazeriu gumos tekstūros odoje. Tai atskleidžia, jog krepšio viduje – kontrastingos spalvos sutraukiamas maišelis.

Rodos, jo dimensijos kiek per didelės, perlipančios per odinio krepšio kraštus. Modeliams vaikštant lengvumo nepajusti sunku – jų žingsnis minkštas, ramus. Elegancijos suteikia aukštakulniai bateliai, kurių pakulnės nudažytos švelnia mėlyna ar ryškia raudona spalva, o priekinė dalis pagaminta iš dailaus satino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją