Pirmiausia - aistros jausmuose ir tikslų siekiuose. Sustiprės meilės troškulys ir ilgesys. Galite susižavėti ir įsimylėti ne tik naujai sutiktą, bet ir savo artimą žmogų, pamatyti jį naujoje ryškioje šviesoje.

Vertinantys jausmų gilumą, turės puikių progų stebinti ir žavėti, kartu išgyventi visą jausmų pilnatvę. Tačiau dėl Skorpiono ženkle viešinčio Juodojo Mėnulio įtakos galimos ir skaudžios patirtys. Kai kurių santykius gali griauti tiek neištikimybė, tiek ir nepakantumas kito nuomonei bei kritika. Pasaulį matysite aštriomis, kontrastingomis spalvomis ir kai kurių tarpusavio santykiai gali patirti ne tik aistros proveržius, bet ir jausmų išbandymą.

Šiuo laiku norėsis visko daug: dėmesio, meilės, pinigų ir pramogų, tačiau svarbu bus ne tik tikslas, bet ir priemonės, kuriomis tikslų sieksite.

Venerai viešint Skorpiono ženkle sustiprės maksimalizmas, norėsis visko iškart ir taip, kaip būtent jūs norite. Sunkiau gali būti rasti kompromisą. Kai kam kils noras rizikuoti finansais, priimti rizikingus svarbius sprendimus, todėl labai svarbu bus įvertinti visas sąlygas ir aplinkybes.

Sėkmė lydės tuos, kurie vadovausis širdimi ir tikrosiomis vertybėmis, neužgaus, nežeis kitų, o ieškos būdų, kaip išreikšti meilę ir širdyje gyvenantį gerumą.

Gilių ir gražių patyrimų jums linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė