Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Šaldytą tešlą atšildykite iš iškočiokite į vieną didelį lakštą (jei tešla nesupjaustyta mažesniais lakšteliais, jos kočioti nebereikia).

2. Abi lakšto puses apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu ir kočėlu šiek tiek įspauskite. Sviestą išlydykite ir aptepkite vieną lakšto pusę.

3. Lakšto abu kraštus sulenkite link vidurio taip, kad kraštai susitiktų per vidurį, o sviestu aptepta pusė pasiliktų viduje.

4. Aptepkite vėl sviestu, apiberkite smulkiai tarkuotu sūriu. Vėl sulenkite abu kraštus link vidurio.

5. Vėl aptepkite sviestu, pabarstykite smulkiai tarkuotu sūriu ir sulenkite per vidurį (sulenkus stipriai nespauskite).

6. Gautą tešlos ritinį supjaustykite centimetro storio griežinėliais.

7. Juos sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir paspauskite kiekvieną delnu, kad šiek tiek susiplotų.

8. Aptepkite plaktu kiaušiniu.

9. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai