Sausainiams reikės:

200 g riešutų (lazdyno arba žemės)
2 baltymai
bananas
80 g avižinių miltų

Riešutus pakepinti, nulupti, sumalti. Bananą sutrinti ir sumaišyti su smulkintais riešutais. Tada baltymus išplakti iki standžių putų ir iš lėto supilti ant riešutų lygiomis dalimis su miltais, per du kartus. Skardoje ant kepimo formos šaukštu formuoti sausainius ir kepti 160 laipsnių temparatūroje 30-40 min.

Aušra Š.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)