Sekmadienį Verkių dvare Vilniuje sklandė nuostabūs maisto aromatai, skambėjo gyva muzika, o festivalio dalyviai tarpusavyje dalijosi kulinarijos paslaptimis.

Šventėje „Big Green Egg Flavour fair“ maistą gamino Lietuvos nacionalinė šefų rinktinė, iškovojusi medalius pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge.

Festivalio dalyviai ragavo 6 gurmaniškus patiekalus: jautienos, kiaulienos, antienos ir lašišos kepsnių, mėsainių su Chorizo dešra, sultingų šonkauliukų ir dviejų rūšių desertų. Kiekvienas virtuvės šefas pristatė savo gaminamą patiekalą ir pasidalijo naudingais patarimais su susirinkusiais festivalio dalyviais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją