Ypatingą dainą „Tėtis“ čia atliko ir prie kilnios iniciatyvos prisijungė Stano ir mažoji dainininkė Saulė. Jų atliekamą dainą papuošė iki šiol dar nematytas ir be galo šiltas bei emocingas pasirodymas - scenoje kartu su dukromis pasirodė šeši tėčiai.

Išskirtinis pasirodymas buvo skiriamas gauti paramą alternatyviems vaikų globos namams, SOS vaikų kaimuose dar kitaip vadinamiems „inkilais“, teikiančiais laikiną prieglobstį bei pagalbą į savo tikruosius namus kol kas negalintiems grįžti mažiesiems.

Po pasirodymo, laidos vedėjos Gražinos Sviderskytės pakalbintas Merūnas Vitulskis, negalėjo pratarti nei žodžio ir sukrėstas emocingos dainos apie tėvo ir vaiko ryšį, pravirkęs paliko studiją. Grįžęs, pats du sūnus auginantis dainininkas patvirtino, kad daina sukėlė daug asmeninių asociacijų ir emocijų, kurių jis tiesiog nebegalėjo sulaikyti.

Koncerto akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)