Ta proga, muzikantas paskelbė, kad per vieną dieną surengs net du išskirtinius pasirodymus. Pirmasis dienos metu vyks Oksfordo gatvėje Londone esančioje muzikos parduotuvėje „HMV“, kur atlikėjas ne tik gros, bet ir bendraus su gerbėjais, dalins autografus. Antrasis koncertas vyks taip pat Londone, muzikos salėje „Bush Hall“. Pranešama, kad visi bilietai yra išpirkti į abu renginius.

„Esu labai laimingas, kad gerbėjai akimirksniu išpirko visus bilietus į abu pasirodymus. Su grupe paruošėme daug smagių siurprizų, todėl nekantraudami laukiame albumo išleidimo dienos“, – sakė Passenger.

Passenger – „Let Her Go“:

2015 m. vasarą Trakų pilyje surengtas britų dainininko koncertas buvo vienas iš įsimintiniausių jo pasirodymų. Visi bilietai į jausmingų dainų kūrėjo pasirodymą buvo išgraibstyti akimirksniu, į renginį netilpo visi norintys. Publikai pageidaujant, šių metų rudenį superhito „Let Her Go“ atlikėjas grįžta į Lietuvą – spalio 7-ąją Passenger kartu su savo grupe gros Vilniaus koncertų salėje „Compensa“.

Surengti dar vieną koncertą Lietuvoje buvo ne tik gerbėjų, bet ir paties Passenger noras. Pernai įvykęs koncertas Trakuose pačiam dainininkui paliko didelį įspūdį. Britų žvaigždė spėjo ne tik padainuoti, bet ir pusdienį grožėjosi Trakų apylinkėmis. Po viešnagės Lietuvoje jis išleido vaizdo klipą „The Long Road“. Jame šmėžuoja ir vaizdai iš Trakų – Passenger nusifilmavo laivu plaukiodamas ežere ir vaikščiodamas aplink pilį.

Dainininko pasirodymą Vilniuje pradės sparčiai populiarėjantis Gregory Alanas Isakovas – iš Pietų Afrikos Respublikos kilęs dainininkas, kurio įrašytos dainos skamba TV serialuose „Nuodėmingoji Kalifornija“, „Kostiumuotieji“, ne vieno garsaus prekės ženklo reklamoje. Melomanams puikiai žinomas dainininkas šįmet išleido albumą, kuriame įamžintas jo muzikavimas su Kolorado simfoniniu orkestru.

Gregory Alan Isakov – „The Stable Song“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją