Deja, garsų amerikiečių aktorių nukonkuravo ir galimybę vaidinti kartu su seksualiąja Jessica Alba laimėjo Ioanas Gruffuddas, vaidinęs juostose „Titanikas“, „Karalius Artūras“, „Juodojo vanago žūtis“ ir kt.

44-erių George Clooney pastaruoju metu negali pasigirdi didele sėkme, rašoma "Forum Cinemas" pranešime. Aktorius negavo pagrindinio vaidmens ne tik „Fantastiškame ketverte“, bet ir režisieriaus A. Payne juostoje „Klystkeliai“.

Praėjusiais metais G. Clooney nusifilmavo vos viename filme – „Oušeno dvyliktuke“, - o 2003 m. žiūrovai jo gražų veidą išvydo 2 išskirtinio dėmesio nesulaukusiuose darbuose – „Šnipų vaikučiai 3: žaidimo pabaiga“ ir „Nepakeliamas žiaurumas“.

Pati Holivudo žvaigždė savo nesėkmės priežasčių nekomentuoja ir kartu su savo numylėtu paršeliu mėgaujasi poilsiu Italijos viloje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją