Ingredientai
Miltai
180
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Bananai
2
vnt.
Varškė
200
g
Juodasis šokoladas
100
g
Sviestas
120
g
Cukrus
5
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
2. Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.
3. Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
4. Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
5. Bananus sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
6. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę ir įmaišykite į tešlą.
7. Į pusę atskirtos tešlos supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite.
8. Į paruoštą kepimo formą supilkite tešlą su kakava. Ant viršaus pilkite be kakavos.
9. Kepkite apie 50 minučių. Iš formos išimkite atvėsusį.
Skanaus!
Atsiliepimai