Reikės:

1 vištienos filė krūtinėlės,
druskos,
pipirų,
vištienos prieskonių,
1 v.š. miltų,
1 v.š. krakmolo,
1 a.š. sojų padažo,
2 a.š. medaus,
50 g sezamų.

Vištienos filė supjaustykite kubeliais (gana nemažais), berkite prieskonius ir gerai išmaišykite. Tuomet suberkite miltus ir krakmolą ir gerai apvoliokite vištienos gabalėlius, kad jie apsiveltų miltų mišiniu.

Imkite vištienos kubelius ir kepkite aliejuje (svarbiausia, kad jie nesiliestų). Iškepusios išimkite ant popierinio rankšluostėlio, kad sugertų riebalus. Tuo tarpu keptuvėje pakepinkite sezamus, supilkite sojų padažą, ir dėkite medų.

Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol medus išsilydys. Tada suberkite vištieną ir ją maišykite, kad visi gabalėliai pasidengtų medaus mase. viskas! Berkite į dėžutę, o prie vištienos puikiai tinka pjaustyti pomidorai su pipiriukais. Skanaus!

​Agnė R.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)