Eismo įvykio metu smarkiai apgadinti abu automobiliai, ypač merginos vairuotas „VW Jetta“.

Nelaimė įvyko kai P. Narkevčius, važiuodamas šalutine Vilties gatve, nepraleido pagrindine gatve – Liepų alėja - važiuojančio automobilio ir jį taranavo. Nuo smūgio mašina rėžėsi į kelkraštį. Smarkiai aplamdytas jos priekis ir vienas šonas.

Seimo nario visureigis aplamdytas mažiau.

P. Narkevčius neneigia savo kaltės. Pasak jo, važiuojant, prieš sankryžą, tiesiog pritrūko atidumo. Greitis, anot jo, buvo nedidelis. Jis važiavo iš „Aušros“ progimnazijos, kurioje yra jo rinkiminė apylinkė.

Policija kol kas neteikia informacijos apie politiko blaivumą.

Paskui P. Narkevičiaus automobilį važiavęs Artūras Vilčinskas patvirtino, kad politikas važiavo nedideliu greičiu. Avarijos liudytojai, netoliese gyvenantys žmonės, pasakojo, kad šioje sankryžoje eismo įvykiai labai dažni. Jų teigimu, anksčiau čia stovėjo šviesoforas.

Ligoninėje „VW Bora“ vairuotojai nustatytas bendras kūno sumušimas, gydoma Neurochirurginiame skyriuje. Kartu su ja važiavusiam keleiviui (gim. 1950 m.), gyv. Panevėžyje, nustatytas stipinkaulio distalinio galo lūžimas, o „VW Touareg“ vairuotojui nustatytas stuburo kaklinės dalies raiščių patempimas. Abu vyrai išleisti gydytis ambulatoriškai.