Beje, šis U-18 čempionatas vyks tuo pat metu kaip ir moterų II diviziono A grupės čempionatas ir kartu žais 12 komandų. Tai yra toks pat skaičius, kaip ir 2018-ų olimpinėse žaidynėse.

Abiejų čempionatų kovos vyks šių metų lapkritį baigiamuose statyti 10 tūkst. sėdimų vietų turėsiančiame Gangneungo ledo ritulio centre ir 6 tūkst. vietų turėsiančiame Jungdongo koledžo Kvangdongo ledo ritulio centre. Taip abu čempionatai bus generalinė olimpinių 2018-ų žaidynių repeticija.

Belieka tik sužinoti, kurios komandos vaidmenį gaus Lietuvos U-18 rinktinė.

U-18 rinktinės varžovai turnyre bus (eilės tvarka pagal tvarkaraščio projektą): Pietų Korėjos, Rumunijos, Didžiosios Britanijos, Kroatijos ir Estijos rinktinės.

Beje, pagal siūlomą tvarkaraštį, pirmoms oficialioms rungtynėms ant būsimo olimpinio ledo turėtų išbėgti Lietuvos ir Korėjos 18-mečių rinktinės.

Turnyras įvyks 2017 metų balandžio 2-8 dienomis.

Praėjusiame U-18 pasaulio čempionato II diviziono A grupėje Lietuvos rinktinė Rumunijoje užėmė trečią vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)