Ingredientai:

Miltai, 320 gramų
Grietinė, 250 gramų
Kiaušiniai, 3 vienetai
Cukrus, 200 gramų
Aliejus, 100 gramų
Citrinos, 1 vienetas
Kepimo milteliai, 1,5 arbatinio šaukštelio
Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Druska, 1 žiupsnelis

Gaminimo eiga:

Viename inde sumaišyti sausus ingredientus: miltus, kepimo miltelius, druską ir vanilinį cukrų.
Kitame inde kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo.
Įmušti kiaušinius, suberti citrinos žieveles ir supilti citrinos sultis. Gerai viską išplakti.
Į gautą masę įdėti grietinę. Išplakti.
Po truputį suberti miltų mišinį, lengvai išmaišyti.
Paruoštą tešlą paskirstyti į keksiukų formeles.
Keksiukus dėti į iki 180°C įkaitintą orkaitę.
Kepti apie 20 minučių, kol keksiukai pakils ir gražiai parus.
Keksiukus apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Aliona

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)