„Emigravau, kai buvau 19-kos, gyvenau ir Airijoje, ir Anglijoje, visur sutikau begalę emigrantų. Ir niekas nesispaudžia kambariuose. Iš kur tos pasakos? Gal ne tokius žmones sutikau? Girdėjau vienąkart apie indus, gyvenančius 6 kambarių name – ju ten buvo gal 10. Visi pradeda „belekaip“, o vėliau susikuria gyvenimus. Be to, žmonės pasirenka patys, kaip jiems gyventi, čia bent jau yra iš ko rinktis“, – rašė skaitytoja Viktorija.

Kita komentatorė taip pat tikino, kad 12 metų gyvena Airijoje, tačiau niekada nėra gyvenusi su daug nepažįstamų žmonių viename name. „Niekada name nebuvo kažkokių svetimų, šiuo metu gyvenam jau nuosavam name ir aš taip pat nepastebiu, kad kažkas gyventų po 10 name“, – rašė skaitytoja.

Emigrantai, klausiame Jūsų – kaip gyvenate svetur? Kviečiame aprašyti gyvenimo sąlygas ir pasidalyti nuotraukomis, kaip atrodo jūsų namai. Ar tikrai kai kuriems jūsų tenka gyventi ne vieniems? O gal tai tik mitas?

Savo mintis galite siųsti, spausdami pilką mygtuką žemiau arba el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Emigrantas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)