Po išsamaus medikų tyrimo paaiškėjo, kad R. Berankiui, kuris geriausių pasaulio žaidėjų klasifikacijoje užima 89-ą vietą, išsivystė plaučių liga astma. Diagnozė tenisininkui buvo nustatyta Vokietijoje. Kiek truks gydymas kol kas nepranešama.

Spėjama, kad R. Berankis praleis dar ir kelis ATP serijos turnyrus.

LNK žinių teigimu, dėl ligos R. Berankiui pastaruoju metu korte trūkdavo ištvermės ir jis greitai pavargdavo.

Mūsiškis pralaimėjo ir Vimbldono (Wimbledon) turnyro pirmame rate anglui Marcosui Willisui (3:6, 3:6, 4:6), ir Rio de Žaneiro olimpiados pirmame rate australui Johnui Millmanui (0:6, 0:6), o Niujorke vykstančiame JAV atvirame čempionate buvo eliminuotas antrame ture, kai nusileido po trijų setų kovos aštuntu skirstytam austrui Dominicui Thiemui (4:6, 3:6, 2:6).

Šiais metais R. Berankio tikslas yra išsilaikyti pajėgiausių planetos tenisininkų pirmame šimtuke, dalyvauti dar keliuose turnyruose ir be vargo patekti į Australijos atviras pirmenybes („Australian Open“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)