Moterų varžybų antra raketė 28-erių metų vokietė Angelique Kerber susitiko su septinta skirstyta 33-ejų itale Roberta Vinci ir nugalėjo varžovę po dviejų setų kovos 7:5, 6:0.

Tuo metu buvusi pirma pasaulio raketė Danijos atstovė Caroline Wozniacki 6:0, 6:2 nepasigailėjo 26-erių metų Anastasijos Sevastovos (WTA-48) iš Latvijos.

Vyrų turnyro dešimta raketė 30-metis prancūzas Gaelis Monfilsas ketvirtfinalyje jėgas išbandė su 24-u pagal pajėgumą Niujorke 22-ejų metų tautiečiu Lucasu Pouille. G. Monfilsas laimėjo kovą po trijų setų kovos 6:4, 6:3, 6:3.

Ir toliau sekasi pirmai pasaulio raketei serbui Novakui Djokovičiui, kuriam šių metų „US Open“ turnyre jau trečią kartą nereikėjo net užbaigti mačo – jis pirmavo 6:3, 6:2, kai prancūzas Jo-Wilfriedas Tsona atsisakė tęsti kovą dėl kairiojo kelio traumos.

Primename, kad antrame rate N. Djokovičiui net nereikėjo įžengti į kortą žaisti su čeku Jiry Vesly, o šešioliktfinalyje pakako sužaisti pusę pirmo seto (4:2) ir baltą vėliavą iškėlė rusas Mihailas Južnyj.

Rezultatai:

Moterys

2-Angelique Kerber (Vokietija) – 7-Roberta Vinci (Italija) 7:5, 6:0.

Caroline Wozniacki (Danija) – Anastasija Sevastova (Latvija) 6:0, 6:2 .

Vyrai

1-Novak Djokovič (Serbija) – 9-Jo-Wilfried Tsonga (Prancūzija) 6:3, 6:2 – prancūzas pasitraukė dėl traumos;

10-Gael Monfils (Prancūzija) – 24-Lucas Pouille (Prancūzija) 6:4, 6:3 6:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)