Ingredientai
Jautienos faršas
400
g
Bulvės
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Malti džiūvėsėliai
100
g
Grietinė
100
ml
Druska
0.5
šaukštelio
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sutarkuokite nevirtas bulves ir svogūną bulvių tarka.
Sumaišykite su faršu.
Įmuškite kiaušinius, išspauskite česnaką, suberkite maltus džiūvėsius, įdėkite grietinės, pagardinkite druska ir pipirais.
Gerai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms pastovėti.
Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai