„Vieną ypač sunkią man dieną aš nusprendžiau nusidažyti plaukus. Man reikėjo pradėti naują gyvenimą. Aš pagalvojau, kad man reikia pasikeisti ir viską pradėti iš pradžių“, – pareiškė futbolininkas.

L. Messi persidažė plaukus liepos pabaigoje prieš ikisezonines „Barcelona“ klubo pratybas. Prieš tai futbolininkas buvo paskelbęs, kad baigia karjerą nacionalinėje Argentinos rinktinėje. L. Messi buvo labai nusivylęs argentiniečių pralaimėjimu Amerikos taurės („Copa America“) turnyro finale Čilei po 11 metrų baudinių serijos (2:4, pagrindinis laikas ir pratęsimas 0:0). Tačiau rugpjūčio 12-ą dieną futbolininkas persigalvojo ir rugsėjo 2-ą jau žaidė Argentinos rinktinės sudėtyje pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Urugvajumi ir pelnė pergalingą įvartį (1:0).

29-erių metų L. Messi Argentinos rinktinei atstovavo 114 kartų ir įmušė 56 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)