Laikrodžiui beveik mušant vidurnaktį, savo pasirodymą scenoje baigė Erica Jennings, po jos festivalininkus linksmino išskirtiniai londoniečiai „Kero Kero Bonito“, britų folk trio „Daughter“ ir daugelis kitų. Daugybėje scenų aidinti muzika turėjo patenkinti net išrankiausią skonį.

Tiesa, kai kurie svečiai ne tik gėrėjosi muzika ir grožėjosi daugybe skirtingų menininkų instaliacijų ir meno objektų, bet ir patys vertė aplinkinius šyptelti dėl išskirtinio ir ryškaus, specialiai festivaliui susikurto stiliuko.

Loftas Fest“ festivalio teritorijoje, kuri šiemet užima net 60 tūkstančių kvadratinių metrų, lankytojų laukė ne tik daugybė muzikos scenų, bet ir cirkas, teatro pasirodymai, parodos po atviru dangumi, kino seansai ir daugybė kitų pramogų. Visos jos – nemokamos.

Didžiausia Naujamiesčio šventė – jau penktasis muzikos ir menų festivalis „Loftas Fest“. Vienintelis festivalis Lietuvoje, kuris vyksta ne miškuose, o kone vidury miesto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)